آموزش ها-هاست نگار

لینک شکسته یا Broken link چیست؟

 

تصور کنید بازدیدکنندگان وب سایت شما، هنگام ورود به سایت و دریافت محتوای مورد نظرشان، به یک لینک شکسته یا broken link برسند و با صفحه ارور 404 مواجه شوند. بدون شک تمامی آن‌ها از سایت‌تان خارج می‌شوند؛ اما علاوه بر این موضوع، 90% از کاربران اینترنت به سایتی که در آن تجربه کاربری بدی داشته‌اند، باز نمی‌گردند. بنابراین، این لینک خراب نه تنها میزان بازدید سایت شما را کم می کند، بلکه به اعتبار شما در روند کار نیز آسیب می‌رساند. همچنین وجود اینگونه لینک‌ها در سایت باعث آسیب رساندن به سئو سایت نیز می‌شود.
 
یک وب سایت به مرور زمان تعداد صفحات سایت خود را افزایش می دهد و این امری اجتناب ناپذیر است! چه محتواها و پست های وبلاگ باشد، چه صفحات محصول و غیره باشد. اغلب اوقات، محتوایی که چند سال پیش منتشر شده است فراموش می شود و برخی از این لینک ها یا به صفحه دیگری منتقل شده اند یا دیگر وجود ندارند! به چنین لینک هایی که وجود نداشته باشند یا خطای 404 نشان دهند، لینک شکسته (broken links) می گویند. ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه خطاهای مزاحم 404 را در سایت خود شناسایی و رفع کنید تا بتوانید بازدیدکنندگان خود را طولانی تر و بیشتر درگیر سایت خود نگه دارید.
 
لینک شکسته چیست؟
لینک شکسته پیوندی در یک وب سایت است که دیگر کار نمی کند زیرا وب سایت با یک یا چند مورد از مشکلات زیر مواجه است:
  • صفحه وب مقصد منتقل شده است یا دیگر وجود ندارد.
  • یک URL نامعتبر برای پیوند توسط مالک صفحه وب وارد شده است.
  • صفحه وب پیوند شده وجود دارد اما کاربر نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد. شاید صفحه وب خصوصی شده است.
اگرچه گوگل به ما می گوید که خطاهای 404 ممکن است به سئوی شما آسیب نرساند، لینک های شکسته می توانند هنگامی که یک لینک خراب کلیک می شود، یک پیام خطا نمایش داده می شود. از آنجایی که پیوندهای شکسته به طور بالقوه منجر به برداشت های بد و تصاویر غیرحرفه ای در ذهن بینندگان وب سایت و باعث نرخ پرش بالاتر شوند، باید بلافاصله توسط توسعه دهندگان و طراحان وب سایت با آنها برخورد شود.
 
چگونه لینک های شکسته را تشخیص دهیم
افزونه ها و نرم افزارهای زیادی وجود دارد که به شما امکان می دهد خطاهای 404 و لینک های شکسته را جستجو کنید. مشخص است که برخی از آنها غیرقابل اعتماد هستند، و باعث بالا رفتن مصرف CPU و کاهش سرعت وب سایت می شوند.
سRank Math یکی از پلاگین های خوب در وردپرس است که دارای یک آشکارساز لینک شکسته داخلی است همچنین میتوانید از گوگل سرچ کنسول استفاده کنید برای شناسای این لینک ها.
برای انجام این کار ساده باید:
  • وارد حساب Google خود شوید که به وب سایت شما لینک داده شده است.
  • به کنسول سرچ گوگل بروید
  • روی حساب کاربری خود کلیک کنید
  • در نوار کناری سمت چپ، به منوی کشویی با عنوان "Crawl" بروید
  • روی “Crawl Errors” کلیک کنید
  • روی پیوند کلیک کنید و می توانید اطلاعات دقیقی در مورد آن لینک شکسته مشاهده کنید.

 

 

لینک شکسته داخلی:
اگر یکی از صفحه های سایتتان را به یک صفحه دیگر از سایت لینک کنید، این یک لینک داخلی می باشد . حال اینکه اگر لینک داده شده بخواهد به صفحه ۴۰۴ برسد این لینک شکسته داخلی می باشد!
گوگل ارتباطات را دوست دارد و به معنی این است که وقتی به سایت شما وارد می شود بتواند به کمک لینک های داخلی که باعث ارتباط صفحه های مختلف به هم شده است در کل سایت برای خودش بگردد و وقتی لینک های شکسته را در این وسط مشاهده میکند طبیعی است که رتبه سایتتان با افت مواجه بشود.
 
لینک شکسته خارجی:
لینک خارجی، همان طور که از نامش پیداست، به یک صفحه در خارج از سایت لینک می دهد. زمانی که کاربر بر روی یک لینک در یک سایت کلیک می کند و به خارج از آن هدایت می شود، لینک خارجی وجود دارد که در صورت مواجه شدن با خطای ۴۰۴، لینک شکسته است. این اتفاق زمانی میفتد که سایتی که به آن لینک داده اید، صفحه خود را پاک کرده باشد، آدرس خود را عوض کرده باشد و مواردی از این دست.
 
6 مرحله برای تعمیر لینک های خراب
در اینجا چند روش کلیدی برای کاهش لینک های شکسته در وب سایت خود آورده شده است:
1) از یک جستجوگر پیوند استفاده کنید تا بفهمید آیا پیوندهای خراب دارید یا خیر. سپس می توانید به صفحات مربوطه بروید و لینک های خراب را به روز کنید یا حذف کنید. همچنین این کار ارزش آن را دارد که هر چند ماه یک بار برای بررسی مجدد و به روز نگه داشتن لینک ها برنامه ریزی کنید.
2) لینک هایی را که در وبلاگ ها یا صفحات وب جدید قرار می دهید آزمایش کنید تا مطمئن شوید قبل از انتشار صفحه کار می کنند. همین مورد در مورد لینک هایی که در خبرنامه ها، ایمیل ها یا در رسانه های اجتماعی قرار می دهید نیز صدق می کند.
 
3) اگر URL های محتوای خود را تغییر می دهید، مطمئن شوید که 301 redirect را تنظیم کرده اید، که به طور خودکار هر کسی که روی پیوند قدیمی کلیک می کند به صفحه جدید هدایت می شود. اگر از وردپرس استفاده می کنید، تعدادی افزونه وجود دارد که می توانید از آنها برای تنظیم 301 redirect استفاده کنید.
4) صفحات دسترسی محدود را شفاف کنید تا کاربران آماده باشند. به عنوان مثال، اگر صفحه ای فقط برای اعضا است، یادداشت «لازم به ورود عضو» را در کنار لینک اضافه کنید.
 
5) هنگام ایجاد صفحات جدید برای رویدادها، محصولات یا کمپین های خاص، مطمئن شوید که از URL های ساده استفاده می کنید تا کاربران بتوانند راحت تر تایپ و پیدا کنند. به عنوان مثال، example.com/gala2017 بهتر از example.com/gala-exciting-venue-tickets-2022-q476xafe است.
6) اشتباه تایپی در url یکی دیگر از دلایل رایج شکستن لینک ها است. چک کنید ببنید آیا url های لینک شده درست هستند یا خیر در صورت نادرست بودن آن را تصحیح کنید.
 
در این مقاله در مورد لینک شکسته توضیح دادیم، امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد. برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط